Sant Fruitós ofereix quatre nous tallers per a gent sense feina

0
87

Els Tallers Ocupa’t de Sant Fruitós de Bages tornen a partir d’aquesta primavera a Sant Fruitós de Bages, amb quatre noves propostes adreçades a persones que busquen feina i volen millorar les seves competències. La primera formació, sobre com guanyar seguretat en el discurs i la comunicació per buscar feina, es farà els dies 25 i 26 d’abril i 2 i 3 de maig. El 17 i 19 de maig es farà el segon curs d’operació de carretons. La tercera proposta, que ajudarà a potenciar les competències professionals, es realitzarà el 22, 24 i 26 de maig, i al darrer curs, sobre manipulació d’aliments, el 14 i 21 de juny. Tots els cursos es realitzaran al Nexe, on també es poden fer les inscripcions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here