Música per la llibertat es reuneix al Pla de Lledoners per reclamar el retorn dels exiliats

0
308

8 Trobada de música per la llibertat davant Lledoners Ramon Creus El col·lectiu ‘Música per la llibertat’ s’ha reunit aquesta tarda al Pla de Lledoners en una trobada per reclamar “el retorn dels exiliats i fer visible la repressió de l’estat”. A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones i va comptar amb la presència de Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sánchez. o “L’Estaca”, entre d’altres Els líders independentistes que han assistit han tingut paraules d’agraïment per a totes les persones que durant el seu empresonament a Lledoners van cantar a les portes de la presó El 24 d’abril tindrà lloc a Sant Fruitós de Bages una gran trobada de músics de tot Catalunya per la “llibertat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here