Dani Mauriz és elegit candidat a l’alcaldia per Junts a Sant Vicenç de Castellet

0
258

Dani Mauriz ha estat elegit candidat de Junts per a l’alcaldia de Sant Vicenç de Castellet amb el 100% dels vots de la militància que van assistir a l’assemblea celebrada aquest diumenge a la nit. Mauriz, nascut el 1973 i fill de Sant Vicenç, ha estat regidor al municipi des del 2007 fins a l’actualitat, ha format part del govern municipal entre el 2007 i el 2019 ocupant les regidories d’Hisenda i Promoció Econòmica, va ser conseller comarcal del 2011 al 2015 i és secretari d’organització de Junts Bages des del 2019. Després de ser ratificat com a candidat per la militància ahir, Mauriz manifestava l’agraïment al conjunt d’afiliats per la seva elecció i assegurava que “no defallirem en la construcció d’un municipi segur, amb els millors equipaments, i buscant una excel·lent qualitat de vida”. El candidat afegia que “cal treballar dur, i des d’ara mateix, per Sant Vicenç de Castellet, per servir les persones, pels valors que representem, i pel compromís cap al nostre municipi”. La presentació oficial es farà el dijous 21 d’abril a l’1/4 de 9 del vespre a l’Auditori M. Carme Grauvilardell de l’Espai Ateneu de Sant Vicenç. Dani Mauriz és diplomat en Ciències Empresarials, Graduat en Administració i Direcció d’empreses i MBA en Administració i Direcció d’empreses. A més, és director de l’Escola Montserrat de Formació Professional des de l’any 2000, soci de diverses entitats del municipi i exjugador i estranger del CB Castellet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here