El Consell de Nens del Bages recupera presencialitat després de la situació de pandèmia

0
241

El Pont de Vilomara i Rocafort va ser l’escenari de la reunió plenària del Consell de Nens del Bages, que va recuperar la presencialitat després de la situació d’excepcionalitat dels darrers dos anys per la pandèmia. Un total de 72 consellers i conselleres daquest òrgan de participació van debatre i van proposar idees per fer més inclusius els municipis del territori. En el marc de la trobada, es van posar en comú les conclusions extretes de l’activitat prèvia treballada pels nens que havien analitzat les barreres arquitectòniques que es troben als seus desplaçaments diaris. La consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, explica que «ens hem proposat que els nens reflexionessin sobre la importància d’entendre la diversitat com un tret característic de la nostra societat i donar valor a quins són aquells elements que fomenten la igualtat de condicions i oportunitats i, en definitiva, fan que tinguem uns municipis més inclusius».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here