Les caramelles de Sant Vicenç proposen un vermut de fi de festa

0
74

El 2018, les caramelles santvicentines van complir 130 anys ARXIU/S. REDÓ Sant Vicenç de Castellet recuperarà aquest any, per al cap de setmana de Pasqua, la celebració tradicional i popular de les caramelles, que en aquest municipi són més que centenàries –el 2018 es van celebrar els 130 anys. I ho farà amb la novetat del vermut carameler de final de festa a la plaça de l’Ajuntament, diumenge al migdia. El dia abans, la coral Nou Horitzó de l’Associació Musical Castellet ja farà cantades i balls. L’endemà, diumenge, s’hi afegirà l’Esbart Dansaire Santvicentí amb els balls i cançons més tradicionals. La cantada i el ball de les caramelles recorrerà els carrers de Sant Vicenç de Castellet amb la fi de festa a la plaça de l’Ajuntament a la 1 del migdia. Els tiquets del vermut carameler es poden adquirir a l’establiment Jordi Largo Fotògraf a un preu únic de cinc euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here