Sant Fruitós durà a terme una millora del camí de Cal Traper

0
205

Imatge virtual de com quedarà el vial quan s’hagi executat el projecte previst AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS El camí de Cal Traper, que uneix l’avinguda Girona amb La Sagrera, s’arreglarà per millorar-ne l’estat i alhora dotar-lo de més seguretat per als vianants . Actualment, aquest vial és d’una sola plataforma on conviuen vehicles, vianants i bicicletes, cosa que comporta riscos per a la seguretat dels usuaris. Amb lactuació que es realitzarà es diferenciarà lespai peatonal, de lespai per a bicicletes i vehicles de motor, transformant lespai en una zona limitada a 20 km/h. Es pavimentarà novament les parts de vial de vianants i també s’instal·laran zones enjardinades amb arbres i plantes arbustives per fer-ho més funcional i estètic. Les obres també comportaran treballs de senyalització tant vertical com horitzontal. Està previst que les feines s’executin en set setmanes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here