Castellbell licita les obres de la segona fase de rehabilitació de l’església de la Bauma

0
100

L’església modernista de la Bauma va ser construïda el 1902 ARXIU L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha iniciat els tràmits per licitar les obres de la segona fase de rehabilitació de l’església de la Sagrada Família de la Bauma. Els treballs, amb un pressupost de 272.000 euros i un termini d’execució de sis mesos, faran possible la rehabilitació de la rosassa i de la torrassa i la renovació de la coberta i les façanes. A més, es rehabilitaran les vidrieres de la rosassa i del presbiteri, que havien quedat danyades darrerament. L’església modernista, construïda el 1902 a partir del projecte de l’arquitecte Alexandre Soler i March, recorda les arquitectures romànica i gòtica quant a la distribució i la disposició dels elements d’il·luminació natural i la ventilació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here