El santuari de Joncadella recuperarà la tradicional trobada de Dilluns de Pasqua

0
103

Actuació de l’esbart a la trobada del 2019 ARXIU/AJ El santuari de Joncadella (Sant Joan de Vilatorrada) tornarà a acollir aquest proper Dilluns de Pasqua la tradicional trobada, que en els darrers dos anys s’ha vist totalment trastornada per la situació d’excepcionalitat generada per la pandèmia. A més, serà el primer que es durà a terme amb el temple dotat de nou campanes, després de vuit dècades silenciat. Precisament, la trobada començarà a les 8 del matí amb un repic de campanes anunciant la diada, ia les 9 de la tarda tindrà lloc un esmorzar de germanor amb torrades i botifarra. A les 11.30 hores començarà a l’interior del temple la solemne eucaristia concelebrada, presidida pel pare Manuel López. la missa comptarà amb l’acompanyament musical de la Coral Romança, que després oferirà un concert. A les 12 començarà l’actuació de l’Esbart La Revetlla de Sant Joan de Vilatorrada. La trobada es reprendrà a 2/4 de 5 amb una oració mariana, ia les 5 començarà una audició de sardanes amb la Cobla Súria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here