Tres detinguts per dos robatoris amb força a domicilis de Navarcles

0
70

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge dos homes i una dona, de 47, 19 i 18 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a l’interior de domicili. Dos també se’ls acusa d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. Al voltant de les nou del matí del mateix dia 10 d’abril els mossos van rebre l’avís d’un veí de Navarcles que acabava de patir un robatori al seu domicili i als pares. A les dues cases, que comparteixen el pati, els autors van forçar el vidre d?una porta i, un cop al?interior, van sostreure bicicletes, motocicletes, eines, electrodomèstics i productes d?alimentació. Quan els mossos van arribar al lloc van descobrir que en un bloc de pisos molt proper podien viure els presumptes autors. Els agents van fer comprovacions a cadascun dels pisos del bloc i, en tres, van localitzar els objectes sostrets. Davant d’això, els mossos van detenir tres persones com a presumptes autores dels dos robatoris amb força. A dos d’ells també se’ls va detenir per atemptat els agents, ja que durant els fets van empènyer i van agredir lleument els agents. Els detinguts van passar el dia 11 passat a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here