Cardona inaugura una nova zona d’autocaravanes al nucli de la Coromina

0
88

Cardona ha ampliat l’espai destinat als visitants amb autocaravanes, caravanes i campers amb l’obertura d’una nova àrea ubicada al nucli de la Coromina. Des del setembre del 2018 la vila ha disposat d’una àrea d’autocaravanes situada al costat del camp de futbol i zona esportiva per fer buidat aigües grises i càrrega d’aigua. El nombre de places de la zona és de 9 places. Des d’ara està disponible un nou espai per a aquesta funció, més ampli, amb un total de 37 places, i situat al costat de l’antiga llera del riu Cardener, amb el Castell de Cardona presidint-ho. Aquest nou espai disposa de zona esportiva, d’una àrea de pícnic al llit del riu Cardener amb zona de jocs i esbarjo i aviat es preveu que pugui facilitar punts de subministrament elèctric i wifi. L’àrea que ja hi havia es manté també disponible, ia totes dues s’hi instal·laran panells explicatius de l’oferta turística, comercial i gastronòmica de la vila amb l’objectiu que els pernoctants visitin el centre històric de Cardona i La Coromina. D’aquesta manera, Cardona compta amb gairebé una cinquantena de places per autocaravanes al municipi i es posiciona com un espai de referència per al turisme d’autocaravanes, caravanes i campers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here