Educació retira el barracó que hi havia des de feia 17 anys a l’escola Sant Vicenç

0
110

Treballs de retirada del barracó, aquesta setmana AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ El Departament d’Educació ha procedit a retirar el barracó que havia instal·lat a l’escola Sant Vicenç des de feia 17 anys. Els mòduls prefabricats havien quedat en desús després que el centre va estrenar el segon trimestre del curs la remodelació de l’edifici d’educació infantil amb sis noves aules àmplies, que tenen lavabo, i amb una sortida directa al pati. Els cargols s’havien instal·lat el 2005, en un moment de creixement d’alumnat i de manca d’espais. Ara, amb l’entrada en funcionament de les noves aules de l’edifici d’educació infantil, ja no es feien servir. S’ha aprofitat l’atur de l’activitat escolar per a les vacances de Setmana Santa per retirar-lo, fet que permetrà guanyar més espai de pati pel centre. En el marc d’aquest procés de transformació de l’escola, també es va fer una remodelació de la façana, que ha fet un canvi d’imatge, però sobretot per millorar-ne l’aïllament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here