La Diputació lliura a l’Ajuntament de Balsareny un estudi per traslladar la biblioteca a la Casa Torrent

0
238

La casa Torrent de Balsareny Diputació de Barcelona La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Balsareny un estudi de programació per a la construcció d’una biblioteca nova, a causa de les mancances que presenta l’actual. El treball presentat és un estudi per a l’adaptació de la casa Torrent, un edifici municipal amb valor patrimonial, on actualment hi ha el consultori mèdic local a la planta baixa, que disposa d’una planta en desús. La voluntat del consistori és estudiar la possibilitat de traslladar la biblioteca a la primera planta de Torrent. El treball planteja tres propostes que resolen la implantació de la biblioteca a la casa Torrent i que difereixen a la posició del consultori mèdic. El cost total de les actuacions a realitzar per adaptar aquesta planta per a nova biblioteca varia entre 853.000 i 1.762.000 euros, en funció de la proposta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here