Una de les persones mortes a l’accident a la carretera de Moià era veïna de Castellterçol

0
89

Punt on s’ha produït l’accident, amb marques realitzades pels agents de trànsit dels Mossos OSCAR BAYONA Dues persones han mort aquest matí en un accident de trànsit a la carretera N-141C, al terme de Moià però entre els nuclis de la capital del Moianès i el de Calders. El Servei Català de Trànsit ha informat que el sinistre viari mortal s’ha produït al punt quilomètric 21. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.23. Segons les dades facilitades per Trànsit, es tracta de CGP, una noia de 29 anys veïna de Castellterçol; i, FCM un jove de 19 anys, veí de Múrcia. Per causes que encara s?estan investigant, dos turismes han xocat frontalment. A conseqüència de l?accident, van morir dos dels ocupants d?un dels vehicles i una altra persona va resultar ferida greu. Del segon vehicle, hi va haver una persona ferida lleu. Tots dos ferits van ser evacuats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Arran de la incidència, s?han activat cinc patrulles dels Mossos d?Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l?helicòpter medicalitzat del Sistema d?Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació vial, la N-141C ha hagut de ser tallada durant gairebé quatre hores. A les 4 de la tarda s’ha comunicat que havia estat reoberta. Amb aquestes dues víctimes són 47 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here