El Centre Enoturístic serà escenari de diversos actes en el marc de la Fira de Primavera de Navàs

0
77

El Centre Enoturístic del Pla de Bages, ubicat a l’antic escorxador de Navàs, serà un pol d’atracció durant el cap de setmana de la Fira de Primavera. L’Ajuntament ha apostat per donar protagonisme a aquest espai i serà escenari de diferents activitats. Un dels atractius per als navasencs i visitants serà fer un recorregut per l’exposició Quan les cases feien olor de vi, sobre la memòria popular de la vinya i el vi al Bages i Moianès. Es podrà veure el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a les 7 del vespre. Un altre reclam seran els tasts que s’han organitzat dins el marc de la fira. Els amants de la cervesa artesana tindran l’oportunitat de tastar sis varietats de Cervesa Guineu. El tast es farà dissabte, 30 d’abril, a les 12 del migdia al Centre Enoturístic, a Navàs. Cal inscriure’s a la pàgina web entrades.navas.cat. El preu és de 8 euros. I per altra banda, el potencial vinícola navasenc es podrà degustar al tast de vi que s’ha organitzat per al diumenge 1 de maig, a la 1 del migdia. Anirà a càrrec del sommelier Josep Pelegrín i es farà al Centre Enoturístic, a Navàs. Per inscripcions: entrades.navas.cat. Costa 10 euros. A més, tant el dissabte com el diumenge hi haurà jornada de portes obertes, de 10 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. I s’han programat, amb el mateix horari, altres dies de portes obertes a l’equipament: el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig, i el cap de setmana del 28 i 29. L’equipament es va estrenar el març de l’any passat, per tal de convertir-se en un punt neuràlgic del món del vi al Bages i, per extensió, a tot Catalunya. Es fan exposicions, tasts i tallers amb l’objectiu de difondre la cultura vitivinícola de la comarca i, alhora, oferir un espai als productors per exposar els vins.

La Fira de Navàs aposta fort pel comerç local

Els gegants nous de Navàs, Eulàlia i Genís, celebren 40 anys

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here