La fira reviu a Artés i omple aquest diumenge

0
70

A Artés s’ha pogut veure maquinària agrícola de tota mena OSCAR BAYONA Artés ha viscut aquest cap de setmana dues fires en una. La de dissabte, amb temps inestable i menys gent, i la d’aquest diumenge, amb sol i una estesa de gent durant tot el dia. Sobretot famílies. També hi ha hagut una estesa de vehicles i de maquinària agrícola, que és el pal de paller del certamen artesà. Amanit amb activitats culturals que han atret molt de públic, llocs d’artesania, gastronomia i el nou espai sobirania que ha reflexionat sobre temes com la sobirania alimentària, els productes agroalimentaris locals o l’empremta que la societat deixa al planeta. Artés ha tornat a acollir la fira multisectorial, una de les més veteranes de Catalunya. Ho ha fet després que s’hagués hagut d’ajornar els dos últims anys a causa de la pandèmia. El passeig Diagonal ha estat l’eix central del certamen, amb l’exposició de maquinària agrícola de tota mena i de vehicles. Nous i d’ocasió. Uns han posat en rètol de venut, i altres es promocionen amb preus de fira. Als carrers de l’entorn hi ha hagut la fira d’artesania amb parades, sobretot productes d’alimentació. El parc de Can Cruselles ha estat un altre dels principals escenaris de la fira, amb actuacions culturals com la dels bastoners, gegants i castellers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here