Montserrat acull el 7 de maig la fase final del concurs Fem Matemàtiques

0
75

El dissabte 7 de maig tindrà lloc a Montserrat la fase final i el lliurament dels premis de l’edició 2022 del concurs Fem Matemàtiques, organitzat anualment per la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya, FEEMCAT, de la mà de cinc associacions territorials. Els estudiants més ben classificats de 6è de primària i 2n d’ESO representaran Catalunya a les Olimpíades de Matemàtiques que organitza la Federació estatal. El concurs Fem Matemàtiques va dirigit a l’alumnat de cinquè i sisè de primària i el primer cicle d’ESO, que, sumant components lúdics i d’aprenentatge, posa a prova la competència i les habilitats matemàtiques a partir de diferents proves individuals i de grup. El projecte s’estructura en tres fases que organitzen les mateixes associacions en col·laboració amb els centres i els municipis de tot el país. Aquest any, la iniciativa celebra la 28a edició i Montserrat serà testimoni de les proves que definiran els rànquings finals de l’edició. La muntanya màgica veurà com els millors classificats a les fases prèvies s’enfrontaran a activitats matemàtiques amb l’objectiu de resoldre-les de forma satisfactòria i posicionar-se com els millors estudiants de matemàtiques de l’any. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 7 de maig. Al llarg de tot el dia hi haurà el desenvolupament de les proves, ia partir del 2/4 de 5 de la tarda es donaran a conèixer l’alumnat que hagi obtingut les millors puntuacions. A més del reconeixement a l’àmbit català, els tres primers classificats de 6è de Primària i de 2n d’ESO representaran Catalunya a l’Olimpíada Estatal d’alumnes que organitza la Federació Espanyola de Societats de Professores de Matemàtiques (FESPM).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here