«Estar aquí és sobretot un acte social per involucrar-te amb el territori»

0
101

El grup Aldimak és al polígon de Bufalvent de Manresa. Es dedica a la venda i la reparació de maquinària de construcció, agrícola, jardineria, reciclatge i forestal. Què li sembla la fira després de dos anys sense haver-se celebrat? Treuen rendiment? És la primera fira on anem després de la còvid. Hem vingut perquè més o menys venia tothom, però ens va costar una mica. Es tracta de donar suport. Pel que fa al temps, ens fa la sensació que s’ha perdut un dia, dissabte. Però un cop ets aquí, no hi pots fer res. És una qüestió d’imatge, doncs? Per nosaltres és un acte de participació a la comarca, més que per buscar negoci. D’inclusió, d’involucrar-te. És més un acte social. També hi ha clients que no veuries. Els veus passar per aquí i els saludes. Però no és una fira per venir a vendre i guanyar-se la vida. És més d’imatge i, sobretot, involucrar-te amb el territori. Participen a altres fires de tot Catalunya? Anem a fires com la de Mollerussa i la Fira de Lleida. Són similars a aquestes. Multisectorials. A Catalunya, els certàmens més professionals són els grans que hi ha d’àmbit nacional, com ara la de la construcció o la FIMA, amb el tema agrícola. Creieu que haurien de potenciar-se les fires més especialitzades? Aniria millor que es professionalitzessin una mica més. Com ara amb l’inici de la fira de la biomassa. Sabies que tothom que anava eren 100% clients forestals. El que passa és que arriba un moment que, per als ajuntaments i els organismes públics, això al final és per a ells una festa d’un cap de setmana. Seria bonic ajuntar tota la gent de Catalunya i fer una gran fira agrícola en un bon espai. O de la construcció. La gent del Saló de l’Automòbil a Barcelona o d’altres llocs veurà cotxes, no arades o tractors. Amb vista a l’expositor, és molt més positiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here