«No vendrem més, però volíem retrobar la normalitat perduda»

0
250

L’empresa de maquinària agrícola, Agrícola Fargas, és de les clàssiques que participa a la Fira d’Artés. Els dos anys sense certamen no han afectat l?empresa, asseguren. I tornar tampoc preveuen que suposi un increment de vendes. Què suposa participar en una fira com la d’Artés després de dos anys sense fer-ho a causa de la pandèmia? Venir a la fira no ens suposarà més vendes. L’única cosa que aquesta puntualment ens feia gràcia venir per retrobar la normalitat que havíem tingut abans i que vam perdre. Però fem un esforç molt gran per moure tota la maquinària. Cada cop és més complicat, més costos i té més risc. S’ha demostrat perfectament que nosaltres podem continuar vivint comercialment sense fira. Però si no se’n va a una fira, el troben a faltar? És evident que la raó d’estar en una fira és que si no hi ets, et troben a faltar. I si estàs, és normal. Això és una cosa diabòlica. Et preguntes si ho estem fent bé. Com hem tingut dos anys de parada, s’ha demostrat que no cal anar a una fira. Ara bé, qui ho per això? Hi ha fires que han esdevingut anuals en biennals, o en altres casos s’han deixat de fer. Creieu que fires multisectorials no tenen futur a mitjà o llarg termini? Jo crec que les fires multisectorials no tenen gaire futur. Les especialitzades són una altra cosa. El que passa és que cada cop costa més treure sorpreses o novetats. Jo crec que la clau és que avui dia la informació no és a les mans d’un concessionari o dels comercials, sinó d’internet. La gent té tota la informació sense anar al concessionari agrícola o de cotxes. Quan va, et diu: vull això. Aquest matís fa que es desvirtuï el que abans era veure les novetats físicament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here