Sant Salvador celebra Sant Marc amb la fira del pa i el vi de protagonista

0
69

La fira del pa i el vi es va celebrar ahir al matí | OSCAR BAYONA Sant Salvador de Guardiola va celebrar aquest cap de setmana la Festa de Sant Marc. El plat fort va arribar ahir al matí amb la fira del pa i el vi, que va reunir una desena de parades d?alimentació i artesania al voltant de l?església del municipi bagenc. Els participants van poder degustar tasts gastronòmics i vins de la DO Pla de Bages. Ahir al migdia també es va dur a terme un dels actes populars més arrelats del municipi: la benedicció i el repartiment dels panets de Sant Marc, que va reunir nombroses persones que no es van voler perdre la tradició. Tampoc no va faltar el ball de caramelles i el concert vermut. Els actes de la Festa de Sant Marc ja van començar dissabte amb l’homenatge a la gent gran del municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here