El bagenc Jordi Pesarrodona, al llistat provisional d’aspirants al secretariat de l’ANC

0
76

L’Assemblea ha fet pública aquest dimarts la llista provisional de candidatures que aspiren al secretariat i, entre elles, el bagenc Jordi Pesarrodona. L?exregidor d?ERC a Sant Joan i ex candidat de JxCat ja va avisar a principis d?abril la seva intenció de ser candidat a presidir l?ANC. El 30 dabril es coneixerà la llista definitiva de les candidatures; de l´1 al 9 de maig tindrà lloc la campanya; i del 10 al 14 de maig tindrà lloc les eleccions. Aquest darrer dia es farà públic els resultats provisionals. La jurista Dolors Feliu; l’exdirigent de Solidaridad Uriel Bertran; i l’exdiputat de la CUP Julià de Jodar també han presentat candidatura a les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea (ANC), format per 77 membres. La jurista Feliu és qui sona més per rellevar l’actual presidenta, Elisenda Paluzie, al capdavant de l’ANC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here