Navarcles reprèn les concentracions contra la guerra

0
40

La concentració es va celebrar a la plaça de la Vila de Navarcles Jaume Grandia Després del parèntesi de Pasqua, aquest dilluns la Plaça de la Vila de Navarcles va acollir una nova concentració de veïns per al No a la Guerra. L’acte va comptar amb testimoni de la Creu Roja de Manresa que va explicar el moment actual de la guerra d’Ucraïna i les dramàtiques conseqüències que comporta per la població civil, així com el treball que realitza l’entitat al front bèl·lic i l’ajuda que dóna l’assemblea local manresana als refugiats ucraïnesos que han arribat al nostre país. L´acte, organitzat per la Plataforma Navarcles per la pau i la solidaritat amb la col·laboració de l´Ajuntament, el Cor i diferents entitats, es va tancar amb una actuació musical a càrrec d´Anna i Jaume Costa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here