Comiat a Josep Rojas, el fotògraf del somriure permanent

0
260

Una imatge del difunt Josep Rojas presidia la cerimònia OSCAR BAYONA Unes 150 persones han omplert aquest dimecres l’oratori de Mémora Manresa al comiat al fotògraf sanjuanenc Josep Rojas Soler de Lloveras, que ha tingut lloc a les 12 del migdia. Una cerimònia laica en què s’ha posat en relleu la bonhomia, el bon tracte, les aficions del finat i aquest somriure que sempre l’acompanyava. Ha estat el darrer adéu a Josep Rojas, que moria dilluns a la nit als 66 anys. Una setmana abans havia patit un ictus del qual no es va poder recuperar.

Mor el fotògraf sanjuanenc Josep Rojas i Soler de Lloveras Rojas havia treballat durant dues dècades com a fotògraf de Regió7 i aquest treball l’havia portat a contactar amb centenars de persones. També havia realitzat altres treballs fotogràfics més enllà del diari i havia participat en moltes activitats socials, darrerament, el teatre el captivava. S’havia llicenciat en Belles Arts i havia cultivat diverses disciplines artístiques. A més, era un apassionat dels vehicles antics i havia passat hores i hores reparant i posant a punt cotxes i motos que estaven més a prop del desguàs que de mantenir-se en circulació. Durant la cerimònia hi ha hagut moments per al record i per escoltar algunes peces de la música que els agradava. La seva filla Mireia ha dirigit unes paraules als assistents i ha demanat que en pensar-hi pensés en el seu somriure permanent que l’acompanyava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here