El Consell obre la convocatòria per als ajuts de menjador escolar del proper curs

0
267

El Consell Comarcal del Bages ha obert la convocatòria dajuts de menjador escolar del proper curs, que compta amb un pressupost inicial de 2.666.352 euros que aporta el Departament dEducació de la Generalitat de Catalunya per atorgar els ajuts individuals alumnat de primer i segon cicle deducació infantil i també densenyaments obligatoris. Els ajuts cobreixen un mínim del 70% del cost del servei i en alguns casos arriben fins al 100% del cost. La novetat principal de la convocatòria d’ajuts per al curs 2022-2023 és que també estaran disponibles per a l’alumnat del darrer curs de les escoles bressol públiques de la Generalitat de Catalunya. Aquest curs l’àrea d’Educació del Consell ha registrat un 6% més de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i fins ara ha atorgat un total de 4.297 ajuts, xifra que representa un 2,73% més que el curs anterior en aquestes dates i supera la totalitat de beques concedides el passat any.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here