Ada Parellada presidirà el sopar gastronòmic de la Fira dels Matiners d’Avinyó

0
235

Avinyó posarà sobre la taula el divendres 6 de maig els dos productes gastronòmics estrella del municipi: el porc Ral del Grup Roma-Escorxador d’Avinyó i els vins Abadal. Els cuiners Jordi Llobet i Sergi Costa realitzaran el maridatge que fusionarà cultura i gastronomia al 8è Sopar Gastronòmic, el preludi d’una nova edició de la Fira dels Matiners que Avinyó celebrarà el 8 de maig, després de dos anys d’absència a causa de la còvid-19. La cuinera Ada Parellada serà la convidada d´honor d´aquesta festa gastronòmica que cada any acull el celler Abadal. Parellada, que regenta el restaurant Semproniana, prové d’una família dedicada a la restauració ia l’hostaleria amb la Fonda Europa, el 7 Portes, el Senyor Parellada i Can Ribas. Els convidats d’honor dels sopars anteriors han estat l’escriptora Empar Moliner, la consellera Meritxell Serret, l’historiador Llorenç Ferrer, la sommelier Clara Antúnez, l’enòleg Lluís Tolosa i els cuiners Jaume Biarnés i Marc Ribas. El sopar, que es fa a la sala Els Til·lers del celler Abadal (Santa Maria d’Horta d’Avinyó), té un preu de 45 euros i inclou una visita a les instal·lacions. Les reserves s’han de fer abans del 2 de maig a l’adreça www.abadal.net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here