Sant Fruitós inicia les obres per arreglar el camí de Cal Traper

0
55

Dilluns que ve, dia 9 de maig, s’iniciaran els treballs d’arranjament del camí de Cal Traper, que uneix l’avinguda Girona amb la Sagrera, per dotar-lo de més seguretat per als vianants i convertir-lo en una zona més pacificada i amb més espais verds . Els treballs, que està previst que s’executin en 7 setmanes, implicaran afectacions a la circulació. D’una banda, el vial quedarà completament tallat a la circulació de trànsit rodat i al carrer Sant Isidre també estarà prohibida la circulació en general, encara que s’habilitarà el vial en ambdós sentits de forma provisional per facilitar l’accés i la sortida als veïns de la zona. Actualment aquest vial és d’una sola plataforma on conviuen vehicles, vianants i bicicletes, cosa que comporta riscos per a la seguretat dels usuaris. Amb les feines que es realitzaran, es diferenciarà l’espai de vianants, de l’espai per a bicicletes i vehicles de motor, transformant-lo en una zona limitada a 20 km/h. Es pavimentarà novament les parts de vial de vianants i també s’instal·laran zones enjardinades amb arbres i plantes arbustives per fer-ho més funcional i estètic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here