Súria dignifica l’entrada sud amb una fase inicial d’obres

0
55

L’empresa ICL Iberia ha realitzat una primera rentada de cara a l’entrada sud de Súria amb una fase inicial d’obres d’un projecte més ampli de reordenació i millora urbanística i paisatgística del principal accés al municipi, valorat en 2,5 milions d’euros. Aquest dissabte, 7 de maig, està prevista una jornada d’activitats per inaugurar els treballs realitzats fins ara, i que ja han canviat la fesomia al voltant del Rieral del Tordell. ICL es fa càrrec del projecte com a mesura compensatòria pel fet d’estar inclòs al Pla Director Urbanístic de la Mineria, i que un cop completat, té per objectiu facilitar la mobilitat dels vianants en un espai paral·lel a la carretera entre el nucli urbà i el barri del Fusteret, i minimitzar l’impacte visual de la planta de la multinacional, amb un entorn paisatgístic a l’entorn de la riera del Tordell. En aquest àmbit, recentment també s?ha inaugurat una rotonda que dignifica l?entrada i millora la seguretat per a vehicles i vianants. En paral·lel, aquesta fase inicial d’obres ha inclòs l’arranjament del pàrquing del Pla del Ros, i s’ha condicionat un espai de passeig entre l’entrada de Súria i el camp de futbol, ​​a banda d’una ampliació de la vorera existent. Més endavant, la grossa de les millores anirà des d’aquí cap al barri del Fusteret. La inauguració de dissabte s’obrirà amb uns parlaments a 2/4 de 11, seguits d’activitats infantils, esportives i de sostenibilitat, música i visites guiades al Mirador d’ICL Iberia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here