Cardona dedicarà demà una nova jornada al comerç i la restauració amb La Teixidora

0
78

L’antiga fàbrica El Paperer de Cardona acollirà demà de 9 del matí a 12 de la nit, la segona edició de La Teixidora, un mercat dedicat al comerç i la restauració locals situat en un espai emblemàtic a la llera del Cardener. La UBIC, que s’encarrega de l’organització, preveu la presència d’una vintena de botiguers i restauradors que exposaran els seus productes en un ambient festiu on també hi haurà les actuacions musicals de Pep Poblet, Atina i Cisket Creus, entrevistes a través del programa de ràdio que s’emetrà especialment des de l’interior de la nau, el concurs La Caca de la Vaca, amb parcel·les en un camp adjacent en què, a partir de les 5, una vaca i el vedell recorreran lliurement pel camp esperant el primer excrement. El premiat de la parcel·la guanyadora rebrà 2.500 euros per gastar a comerços de la UBIC de Cardona. Hi haurà un servei de bus gratuït des de la Plaça de la Fira fins a la fàbrica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here