La Fundació Impulsa busca mentors per acompanyar els joves becats

0
73

La Fundació Impulsa cerca persones i empreses que vulguin sumar-se a la xarxa de mentors, persones amb trajectòria sòlida i vinculació al territori que acompanyin en el seu creixement professional i humà els joves d’entre 16 i 20 anys seleccionats per rebre la Beca Impulsa. Segons la Fundació, es tracta de joves compromesos i amb una gran motivació per continuar la seva formació, però que es troben en una situació socioeconòmica vulnerable. Aquest any han sol·licitat la Beca Impulsa 127 joves de la Catalunya Central: 56 d’Osona, 29 del Berguedà, 18 del Moianès i 15 del Bages. Per poder acompanyar els joves que rebran la Beca Impulsa el curs 2022-23 en el seu creixement professional i humà, la Fundació cerca més persones voluntàries que vulguin fer de mentors i mentores. Per al curs 2022-23 es necessiten 65 nous mentors a la Catalunya Central: 30 a Osona, 10 al Berguedà, 10 al Moianès i 15 al Bages. Formar part del Programa de Mentoria implica un compromís de mínim un any i òptim de dos i una dedicació d’aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here