Falso recupera la festa major amb prop d’una vintena d’actes

0
85

Balls tradicionals durant l’Aplec del Grau, a Fals Arxiu/Marta Pich Fals recupera aquest any la celebració de la seva festa major, que se celebrarà els dies 28 i 29 de maig i 4,5 i 6 de juny. El programa d’aquest any, amb una vintena d’activitats diferents, té l’objectiu que la gent surti a gaudir una altra vegada de la cultura i de l’art, de vells jocs coneguts i d’altres per descobrir. El dissabte 28 s’escalfaran motors amb el campionat de petanca Valentí Vila. El mateix dia es farà un tast de vins i formatges i el concert de Mitjanit a partir de 2/4 de 11. L’endemà estarà protagonitzat per la matinal infantil i per la representació de l’obra “No faré parlar a classe”, a càrrec del grup escènic de la SCER de l’Ametlla de Mar. El cap de setmana següent arribaran altres plats forts de la festa com la matinal de “jocs molons” amb activitats com la Batalla Nerf o el Bubble Football. Aquestes activitats modernes es complementaran amb el campionat de brisca i el de billar. La jornada culminarà amb el tradicional sopar i ball de festa major. Diumenge se celebrarà la missa solemne de festa major ia la tarda l’Esbart Ciutat Comtal oferirà el seu espectacle EN5D en directe. La festa acabarà dilluns amb un dels seus elements tradicionals, l’Aplec del Grau, on es faran la missa solemne, els balls tradicionals, el repartiment del panet i un ball de sardanes seguit del dinar de l’aplec sota les alzines del Grau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here