Sant Fruitós inicia set setmanes d’obres al camí de Cal Traper fins a la Sagrera

0
51

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages preveu iniciar avui, dilluns, els treballs d’arranjament del camí de Cal Traper, que uneix l’avinguda Girona amb la Sagrera, per dotar-lo de més seguretat per als vianants, amb una zona més pacificada i més espais verds . Els treballs, que està previst que s’executin en set setmanes, implicaran afectacions a la circulació. D’una banda, el vial quedarà completament tallat a la circulació de trànsit rodat i al carrer Sant Isidre també estarà prohibida la circulació en general, encara que s’habilitarà el vial en tots dos sentits de forma provisional per facilitar l’accés i la sortida als veïns. de la zona. Actualment aquest vial és d’una sola plataforma, on conviuen vehicles, vianants i bicicletes, cosa que comporta riscos per a la seguretat dels usuaris. Amb les feines que es realitzaran, es diferenciarà l’espai de vianants de l’espai per a bicicletes i vehicles de motor, transformant-lo en una zona limitada a 20 km/h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here