Santpedor s’omple de colors en una edició molt concorreguda de la Fira de la Flor

0
67

La Fira de la Flor de Santpedor ha omplert els carrers del municipi de colors Ajuntament de Santpedor El Santpedor a Flor ha omplert aquest cap de setmana els carrers del poble amb muntatges florals i activitats. Dos anys després de la darrera edició en format habitual, Santpedor ha viscut amb molt bona rebuda la tornada d’una fira de la flor sense restriccions i amb tres explosions de color: el verd de la Primavera, el groc de l’estiu i el vermell de la terra llaurada de tardor. Tres colors que simbolitzen l?origen de la vida humana i la història agrària del poble. Una vida representada per les flors, però també per les entitats, que tenen una gran presència a l’edició d’aquest any. Una explosió de color i un reconeixement a la tasca de la vida associativa de Santpedor. Tots tres colors arribaven en tres recorreguts des de tres places diferents fins a la plaça Gran U d’Octubre, epicentre de les activitats. El dissabte, amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina també es va poder veure un espectacle infantil amb Ai Carai! i un espectacle de percussió. També va ser el punt final de la visita guiada per la vila medieval, amb l’exposició dels privilegis reials de Santpedor a la Capella de Sant Andreu. A la mateixa Capella també hi ha hagut tot el cap de setmana una exposició de bonsais. Diumenge, arribada dels tres colors a la plaça Gran simbolitzada per una desfilada d’entitats a càrrec dels Geganters de Santpedor i els Batukd’Or amb un espectacle de dansa final. A la mateixa plaça, mostra entitats amb l’escola de talla de Santpedor, les puntaires i l’escola de Dansa de Castellnou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here