El Ball de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet viatja pels principals emblemes de Catalunya

0
315

L’Associació de Ball de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet ha canviat la plaça de l’Ajuntament del municipi per emblemes de Catalunya. Momentàniament, Montserrat, el Pedraforca, el Gran Teatre del Liceu, la Seu Vella de Lleida, el Pont del Diable i la Cala S’Alguer, entre d’altres, han obert les portes a aquesta tradició i han esdevingut els escenaris de la nova campanya promocional publicada a dues setmanes de la festa. “Un ball, una festa, un poble” és el nom del vídeo, que ha estat produït per Well Studios, que pretén divulgar la festa a tot el país i aconseguir que els grups tinguin nous dansaires. La festa del Ball de Gitanes torna a la plaça Sant Vicenç de Castellet el primer cap de setmana de juny, després de dos anys d’actes alternatius per la pandèmia. El diumenge 5, a partir de les 12 del migdia, la plaça recuperarà una festa popular amb el format tradicional, i el dissabte 4, es farà el ball infantil, a les 18.30h, al mateix espai. Abans, aquest diumenge podreu veure un tast del Ball de Gitanes a la Festa del Mercat d’Amposta i en el context d’un intercanvi cultural entre la capital del Montsià i Sant Vicenç de Castellet. En paral·lel, el darrer diumenge de maig, en el marc de la Fira del Vapor, l’Associació del Ball de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet comptarà amb una parada pròpia per donar a conèixer la festa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here