Prop de 300 participants per trobar un antic tresor amagat a Santpedor

0
206

Els carrers de Santpedor es van convertir en una fuita room Ajuntament de Santpedor Els carrers de Santpedor es van convertir el cap de setmana passat en una fuita room. Els participants, inscrits prèviament, havien de trobar i obrir un cofre amb un antic tresor amagat. A través de desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbils amb les pistes, cada grup de sis persones havia de resoldre el misteri abans de 40 minuts. La iniciativa de l’Ajuntament de Santpedor i el Casal de Joves Lokal de la Vila ha tingut molt bona rebuda i s’ha dut a terme amb la col·laboració de la start up bagenca Gaudire, creadors i desenvolupadors de la proposta. Fa un any ja es va fer una activitat molt semblant per al públic familiar i jove i va ser tot un èxit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here