Sant Joan instal·la tendals nous a la pista del Parc Llobet

0
238

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dut a terme la instal·lació dels tendals de la pista del Parc Llobet, una demanda dels veïns de fa anys. Concretament, va ser una de les propostes guanyadores del pressupost participatiu de l’any 2016. Es tracta d’unes lones modelades com les que actualment ja hi ha instal·lades a la Plaça Major del poble i que al seu moment es van col·locar els pals de subjecció, però mai no es van arribar a instal·lar les lones. L’alcalde, Jordi Solernou, explica que “ens comprometem a complir amb una acció que estava prevista des de fa anys i mai no havia arribat a veure la llum. Som conscients que de vegades no es pot fer tot el que ens agradaria però, almenys , hem de respectar i dur a terme el que s’ha promès”. Aquesta execució ha permès la creació d’un espai renovat que permetrà fer actes i festivitats a la zona i al resguard de la radiació solar. Jordi Solernou assegura que “es farà un acte d’estrena dels tendals del Parc Llobet. Ha estat durant anys una demanda dels veïns i veïnes del sector Llobet i hem complert amb una actuació que havia quedat guardada al calaix”, afirma. Amb aquesta intervenció es comença un canvi estètic del parc, que acabarà a finals del mateix any.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here