Cardona obre el mirador del camp de futbol que culmina la remodelació

0
193

Cardona té un nou mirador sobre la vall salina després que finalment ha pogut acabar els treballs que tenia pendents al voladís del camp de futbol. Es tracta del gran balcó de la part superior de l’equipament que fa de coberta de l’edifici de serveis on hi ha els vestidors, i on s’havien de solucionar els problemes de filtracions d’aigua que van aparèixer fa un temps i que n’han endarrerit l’estrena. De fet, el mirador s’obre al públic cinc anys després que es completessin les obres de remodelació de la resta d’instal·lacions que conformen el Camp de Vida Activa, amb el camp de futbol inclòs, i que han transformat tota l’estructura anterior. El voladís cobreix l’edifici de serveis per sobre d’un dels laterals del camp de futbol, ​​i transcorre en paral·lel i seguint la cota de la carretera de la Mina, permetent guanyar una zona de passeig amb vistes al castell, la vall salina , i les piscines i el propi camp de futbol que queden a sota. L’accés al públic ja està obert des de fa uns dies, i només hi ha pendents alguns detalls que afecten els acabats i el mobiliari, com polir el parterre o la col·locació de jardineres, que l’Ajuntament ja té a punt i preveu acabar els propers dies . Tot plegat completa la transformació integral que s’ha fet del conjunt del complex esportiu, a l’entorn del qual també es va obrir fa pocs mesos una rotonda que millora la distribució del trànsit entre el nucli urbà i el Camp de Vida Activa, que és com s’anomena tot lespai que conforma aquesta àrea esportiva de Cardona. Retard per filtracions d’aigua Els treballs al voladís s’han pogut completar després d’un llarg estira-i-arronsa entre l’Ajuntament i l’empresa encarregada de les obres, que les havia donat per acabades fa mesos però l’Ajuntament es va negar a rebre-les perquè existien filtracions daigua a linterior de ledifici de serveis. Davant d’això, l’Ajuntament va encarregar un peritatge per avaluar l’abast que podien tenir aquestes afectacions a l’edifici, i va considerar que les reparacions pertinents (amb els costos corresponents) per solucionar les filtracions havien d’anar a càrrec de l’empresa constructora, que inicialment es negava fins que al final es va acabar anant després de diversos requeriments per part de l’Ajuntament. Tot això ha suposat diversos mesos de retard en l’obertura del voladís al públic. I és que els treballs de reparació, que van començar l’estiu passat, han acabat suposant pràcticament la construcció d’una nova coberta perquè ha calgut fer una gran part per assegurar una bona impermeabilització. El complex esportiu de Cardona que conforma l’anomenat Camp de Vida Activa s’integra al projecte Cardona Integral, que ha desenvolupat al municipi l’Ajuntament i la Fundació SHE, liderada pel cardiòleg Valentí Fuster, amb l’objectiu de fomentar els hàbits vida saludables entre la població. D’aquí la denominació d’aquest àmbit com a Camp de Vida Activa, que comprèn el camp de futbol envoltat per una pista d’atletisme, i també és un dels llocs per on transcorre una de les rutes saludables del municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here