Sant Vicenç obre la convocatòria dels pressupostos participatius amb una dotació de 30.000 euros

0
219

El mural de Valentí Gubianas a l’antiga Tèxtil Montserrat és un dels darrers projectes que s’han executat MIREIA ARSO L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet prepara els pressupostos participatius d’aquest any amb una dotació econòmica de 30.000 euros. La regidoria de Participació Ciutadana fa una crida perquè veïns i veïnes i el teixit associatiu presentin propostes concretes de millora per al municipi, recuperant el format anterior a la pandèmia. Les idees han de ser clares, viables tècnicament i normativament, de competència municipal, que tinguin una visió global i dinterès per a la ciutadania i que no sobrepassin els 30.000 euros. El termini per presentar les propostes és vigent fins al 29 de maig. Les idees s’han de presentar emplenant un formulari que es pot demanar a l’OAC o bé descarregar-lo a través de la pàgina web municipal i caldrà acompanyar aquest document amb una instància. Totes les propostes rebudes seran valorades per un equip tècnic municipal que farà una valoració tècnica i econòmica i posteriorment seran sotmeses a votació popular durant el mes de juny. La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet disposa del correu electrònic participa@ajscvc.cat per resoldre tots els dubtes i aclariments.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here