L’Ajuntament d’Artés reconeix negocis històrics amb motiu de la jubilació

0
197

Els homenatjats amb l’alcalde, Enric Forcada AJUNTAMENT D’ARTÉS L’alcalde d’Artés, Enric Forcada, ha lliurat una placa de reconeixement a comerços i professionals vinculats al teixit associatiu i comercial del municipi que recentment s’han jubilat. En concret, els reconeixements es van lliurar al fuster Josep Estruga, a Josep Saus, d’Electricitat Industrial Saus; a Concepción Soler, del Forn de pa de Cal Ton; Jaume Casademunt, de Casademunt Construccions Metàl·liques, Josep M. i Teresa Artigas, d’Artigas Moda; i al fotògraf Sebastià Plans. “En nom de l’Ajuntament d’Artés i en agraïment i reconeixement a tots els anys de dedicació al poble, al comerç local, i al seu desenvolupament tant social com econòmic”, detalla la placa. “Gràcies per donar vida, servei i futur a Artés”, afegeix. L’acte es va dur a terme a la sala de plens i també es va lliurar una ampolla de vi a tots els homenatjats. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here