Sant Benet millora l’accés des de Sant Fruitós amb un nou pont de doble sentit

0
244

Les obres de construcció del nou pont d’accés a Sant Benet de Bages, per sobre del canal, encaren la recta final. A causa d’aquests treballs, des d’aquesta setmana l’accés amb vehicle cap al monestir s’ha de fer pel municipi de Navarcles perquè l’entrada des de Sant Fruitós està tallada a l’alçada del punt on es fan les obres. Excepcionalment, demà, amb motiu de la Festa Alícia’t, el pont estarà obert al trànsit per facilitar l’accés a l’esdeveniment. El pont que connecta Sant Fruitós de Bages amb Món Sant Benet està tallat en tots dos sentits de la circulació des d’aquesta setmana per les obres de millora que s’estan fent. Els treballs, que ja fa temps que són actius, estan construint un nou pont de doble sentit a l’accés de Món Sant Benet des de Sant Fruitós. Fins ara, el pont que hi havia per accedir al recinte tenia un pas molt estret i l’objectiu de la nova construcció és millorar les condicions de seguretat i l’accessibilitat a l’equipament, tant per a vianants com per a cotxes, però pensant sobretot en vehicles de gran mida com és el cas dels autocars. El pont vell, paral·lel al de nova construcció, es mantindrà com a pas per a vianants. A causa d’aquestes feines els vehicles que aquests dies volen accedir al complex cultural han d’entrar i sortir pel pont de Navarcles. Només es pot accedir per la banda de Sant Fruitós si voleu anar a l’Hotel, al restaurant Món oa l’Ó. De la mateixa manera, les persones que volen accedir al recinte a peu poden fer-ho pels camins habituals, ja que també hi ha un accés previ al pas pel pont. Segons han informat des de la Fundació Catalunya-La Pedrera, demà, excepcionalment, el pont estarà obert davant la previsió que accedeixin a Món Sant Benet un elevat nombre de cotxes amb motiu de la celebració de la Festa Alícia’t, un esdeveniment que aquest any recupera la presencialitat i ha programat activitats per a tots els públics durant tota la jornada. Les obres del nou pont d’accés a Sant Benet, impulsades per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que gestiona Món Sant Benet, està previst que finalitzin el proper 14 de juny.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here