Sant Mateu estudia la reforma del jardí de l’antiga colònia de Valls de Torroella

0
233

Jardí de l’antiga colònia industrial de Valls de Torroella | DIBA La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages l’estudi sobre alternatives per a la reforma del jardí de l’antiga colònia industrial de Valls de Torroella. Es tracta d´un espai de 3.480m2 situat al centre del nucli al costat de l´església parroquial i del CEIP Sant Esteve, on es combinen el seu caràcter de jardí històric amb les necessitats mediambientals i d´oci per a la ciutadania. Actualment aquest jardí presenta certes problemàtiques amb la vegetació i no respon a les necessitats funcionals d’un espai de lleure i descans. Per tot això, l’Ajuntament es planteja la necessitat de reformar-lo per garantir un espai públic atractiu i de qualitat. Les actuacions estimades tindrien un cost aproximat de 190.000 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here