La calor és protagonista a la tornada dels Tres Tombs de Sant Fruitós

0
181

La festa dels Tres Tombs a Sant Fruitós de Bages J.Grandia Aquest diumenge 22 de maig, Sant Fruitós ha celebrat, després de dos anys de pausa, per la pandèmia, la 10a edició de la Festa de Sant Antoni Abat, els 3 Tombs , gestionada pel Club Hípic Sant Fruitós, amb una matinal molt calorosa, que ha reunit molts genets i genetes, amb les seves vistoses cavalleries a la zona del Bosquet i la plaça Alfred Figueras. S’ha realitzat el traspàs de la bandera, amb presència de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan, la Judit Serra ha rebut l’ensenya de l’abanderada sortint Èlia Batanés, amb companyia de les noves cordoneres Mariona Bastardes i Aïna Garcia Tot seguit, s’ha iniciat la cavalcada amb la animació de la Xaranga Màgic pels carrers de la vila. Per acabar, a la mateixa plaça d’Alfred Figuers ha tingut lloc la benedicció dels animals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here