Iban Hortal serà el nou portaveu de Compromís amb Sant Joan en substitució d’Albert Marañón

0
184

El regidor de Compromís amb Sant Joan, Iban Hortal, serà a partir del mes de juny el nou portaveu del grup municipal a lAjuntament. Pren el relleu d’Albert Marañón que renuncia a l’acta per raons personals. Marañón ha estat regidor a l’Ajuntament durant 15 anys, primer com a ICV, i des del 2015 encapçalant la candidatura de suma Compromís amb Sant Joan. Segons ha explicat, deixa l’Ajuntament per raons personals en una decisió “difícil i llargament meditada, presa ja fa uns mesos a què només faltava posar data per materialitzar-la”. Marañón descriu el període com a apassionant i explica que posa punt final per «obrir noves etapes, prioritzar la carrera professional i tenir ocasió de plantejar-se nous projectes personals». Durant el mandat 2007-2011, Marañón va ser regidor de Participació, Immigració i Cooperació. I des del 2011 ha estat regidor de l’oposició. A més, entre els anys 2015-2019 va tenir responsabilitats de govern al Consell Comarcal com a Conseller d’Acció Social i Ciutadania. Un cop feta efectiva la renúncia, qui prendrà possessió del càrrec de regidora serà Núria València, número 3 de la candidatura i regidora entre els anys 2012-2019. Les responsabilitats de portaveu del grup municipal a l’Ajuntament les tindrà Iban Hortal, que ha estat número 2 de Compromís des del 2015, «regidor des de llavors amb ampli coneixement i experiència en l’àmbit del territori i el medi ambient», apunta la formació. Compromís amb Sant Joan ha volgut agrair a Marañón “la gran dedicació al projecte polític ia l’Ajuntament durant aquests prop de quinze anys, prioritzant-ne la dedicació al municipi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here