La calor marca la represa de la festa dels Tres Tombs de Sant Fruitós

0
84

Un moment de la cercavila pels carrers de Sant Fruitós JAUME GRANDIA Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquest diumenge, després de dos anys de pausa per la pandèmia, la desena edició de la Festa de Sant Antoni Abat, els 3 Tombs, gestionada pel Club Hípic Sant Fruitós, amb una matinal molt calorosa, que ha reunit molts genets i genetes, amb les seves vistoses cavalleries a la zona del Bosquet i plaça Alfred Figueras. S’ha realitzat el traspàs de la bandera, amb presència de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan, on Judit Serra ha rebut l’ensenya de l’abanderada sortint, Èlia Batanés, amb companyia de les noves cordoneres, que han estat Mariona Bastardes i Aïna Garcia Seguidament s’ha iniciat la cavalcada amb l’animació de la Xaranga Màgic pels carrers de la vila. Per acabar, a la mateixa plaça d’Alfred Figuers ha tingut lloc la benedicció dels animals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here