Sant Fruitós reparteix més de 400 racions del seu arròs durant la mostra

0
180

Orient Exprés de Sant Fruitós, una de les atraccions de la fira | ALEX GUERRERO ExpoBages va rebre ahir una visita especial. La geganta Ricardis, els gegants Aigó i Isard, i el drac Bufafoc. Són elements del grup gegants de Sant Fruitós de Bages, la població convidada d’aquest any a ExpoBages. Es va fer notar sobretot per la màquina de tren i el vagó de fusta restaurat que es va situar durant els dos dies de la fira a Crist Rei. El vagó funciona com a bar i s’utilitza de vegades especials com l’arribada dels Reis Mags a la població bagenca o la Festa de l’Arròs. Tampoc arròs. Una de les festes samfruitenques més tradicionals es va traslladar durant els dos dies de la fira a Manresa. El cuiner principal, Genís Noguera, va explicar que s?havien repartit més de 400 tapes. Es van cuinar dues paelles el dissabte i dues el diumenge. Dissabte, a més, també van ser a Alicia’t, a Món Sant Benet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here