Una quarantena de voluntaris participa en una jornada de neteja a Súria

0
106

Una quarantena de persones voluntàries va participar a Súria en una jornada de neteja de l’entorn, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’acció es va desenvolupar al voltant de la Residència Bell Repòs i del cementiri municipal. Els residus recollits van ser portats a la Deixalleria Municipal. La Setmana Europea de la Prevenció de Residus forma part de l’European Clean Up Day, una iniciativa d’àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions. El seu objectiu és sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen incontroladament a l’entorn natural. Aquesta jornada de neteja va ser organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Súria, ICL Iberia, Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i Centre Excursionista de Súria, amb la participació d’Ampans i la col·laboració de l’empresa Exland. A Súria, les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van començar a principis del mes de maig amb accions de neteja de les Escoles Verdes. En aquestes accions van participar-hi prop de 180 alumnes i professorat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here