Alba Pérez serà la segona dona alcaldessa del municipi

0
157

La futura alcaldessa té 32 anys, és administrativa i manté una llarga vinculació amb la política de base d’ERC, ja que va ser fundadora de la branca juvenil (les JERC) a Navarcles, i ha ocupat diversos càrrecs a les JERC del Bages i de la Catalunya Central. Alba Pérez era la número 4 de la llista d’Ara Navarcles-AM que va concórrer a les eleccions del 2019. Aquesta formació va obtenir 3 regidors i, per tant, Pérez es va quedar a les portes. De fet, fa menys d’un any que és regidor a l’Ajuntament, ja que va entrar el juny del 2021 en substitució de Toni Muñoz, que havia renunciat al càrrec per motius personals i professionals. Quan es formalitzi el relleu, Alba Pérez Subirana es convertirà en la setena persona que presideix l’Ajuntament navarlí en l’actual etapa democràtica, i serà la segona dona alcaldessa. L’han precedit al càrrec, per aquest ordre des de les eleccions del 1979, Josep Maria Carrillo, Secundí Soldevila, Albert Brunet, Maria Carme Alòs, Llorenç Ferrer i Josep Maria Feliu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here