L’escola La Serreta de Santpedor organitza avui una trobada d’imatgeria escolar del Bages

0
35

Els alumnes de la classe de sisè de l’escola La Serreta de Santpedor, amb la coordinació dels mestres i la comissió de cultura popular de l’escola, ha convocat una trobada d’imatgeria escolar, que tindrà lloc avui. És una iniciativa que vol reunir gegants, nans i dracs d’escoles del Bages. És un projecte d’escola on els alumnes organitzen la trobada a partir de diverses comissions. L’objectiu és que els nois i les noies aprenguin a organitzar, gestionar i coordinar un acte dins del poble. En convidar a diferents escoles del Bages es vol donar a conèixer el poble de Santpedor i per això la cercavila passarà pel nucli antic travessant les muralles del poble fins a la plaça de l’ajuntament i continuar fins a l’escola, on es farà l’acte final i es lliuraran els obsequis als assistents. La trobada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb la rebuda de les colles, berenar i plantada de les figures a l’escola la Serreta. A les 7 del matí s’iniciarà una cercavila per diferents carrers del barri antic fins a arribar a l’Ajuntament. Allí tindrà lloc un ball dels grups i una rebuda per part del consistori. Després es farà la volta cap a l’escola, foto final i comiat de tots els grups conjunts, amb el lliurament d’obsequis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here