El 65% dels alumnes de grau superior de l´Escola Montserrat fa formació dual

0
179

Alumnes de formació dual ESCOLA MONTSERRAT Segons la nova “Estadística de l’alumnat de Formació Professional”, amb dades del curs 2020-2021 -que elabora el Ministeri d’Educació i Formació Professional-, els alumnes matriculats a cicles de grau superior que realitzen la modalitat dual són un 5,7% de mitjana a Espanya. En el cas de l’Escola Montserrat, de Sant Vicenç de Castellet, aquesta xifra es multiplica per 11, ja que el 65% dels alumnes de grau superior del centre estan fent FP Dual. Són xifres facilitades pel centre, que afegeix que els resultats també superen els índexs de dual de les dues comunitats que encapçalen el rànquing: Navarra, amb un 20,6%, i Catalunya, amb un 9,8%. A l’Escola Montserrat, dos de cada tres alumnes dels cicles de grau superior estudien en modalitat dual, un sistema molt consolidat en alguns països europeus com Alemanya, i que al centre santvicentí es va implementar el curs 2014-2015. Des de llavors, uns 200 alumnes del centre han realitzat la FP Dual, que combina les classes amb les estades remunerades a empreses durant tot el segon curs del cicle. El fet que s’allarguin les hores de pràctiques a les empreses (pràcticament 10 mesos) genera una inserció laboral més gran. A l’Escola Montserrat poden optar a realitzar la modalitat dual els alumnes dels cicles de grau superior: educació infantil, administració i finances, màrqueting i publicitat i integració social.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here