Les escoles d’educació primària de Súria participen al Mercat de Cooperatives Escolars

0
226

La plaça de Sant Joan va acollir aquest dissabte el Mercat de Cooperatives Escolars de Súria, amb la participació de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac. La iniciativa forma part del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, ​​que compta amb el suport de l’Ajuntament de Súria. L’objectiu del programa CuEmE és fomentar la cultura emprenedora a través de la creació i la gestió de projectes cooperativistes per part de l’alumnat del cicle superior d’educació primària, recolzat pel professorat. Els projectes participants al Mercat de Cooperatives Escolars d’aquest curs 2021-22 a Súria són els següents: CooperaCraks (Escola Francesc Macià), Happy Smile (Escola Fedac) i Salifotos (Escola Salipota). Els productes de les tres cooperatives van ser elaborats pel mateix alumnat, i els guanys generats seran destinats a projectes solidaris. Aquesta és la quarta edició del Mercat de Cooperatives Escolars a Súria. Aquest any, el programa ha recuperat la normalitat anterior a la pandèmia. Al Bages, el programa CuEmE està coordinat pel Consell Comarcal del Bages. Al conjunt de les comarques barcelonines, aquesta nova edició del programa compta amb la participació de 394 cooperatives i uns 8.900 alumnes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here