Santpedor finalitza obres de millora al vial de Castellnou

0
174

L’Ajuntament de Santpedor ha acabat al llarg de la setmana passada les obres que ha dut a terme a la carretera d’accés a Castellnou, que s’han centrat a reparar els punts crítics situats al terme municipal. És una actuació que té per objectiu millorar la seguretat viària en aquest camí asfaltat que va de Santpedor al Serrat. Tal com va anunciar la Diputació de Barcelona fa gairebé un any, està previst que el 2024 la Diputació assumeixi la titularitat d’aquest tram i el converteixi en carretera, adequant-ne les amplades i el traçat per ser inclòs a la xarxa local de carreteres. Les obres s’han fet en dos períodes, del 16 al 20 de maig i del 23 al 26 de maig, durant els quals la circulació ha estat regulada per semàfors amb pas alternatiu de vehicles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here