Santpedor s’omple d’activitats al voltant de la salut de les dones

0
170

Santpedor va viure un cap de setmana ple d’activitats en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, amb l’objectiu de difondre l’estat de salut de les dones, de les necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per a donar-li resposta. La mostra de les passions curatives a càrrec de dones santpedorencs va omplir dissabte a la tarda els carrers del nucli antic, amb poesia, música, dansa i pintura. Una activitat organitzada per lAjuntament de Santpedor juntament amb la comissió de voluntàries. Diumenge prop d’un centenar de persones van participar a la matinal d’orientació, amb punt d’inici des de la plaça Gran U d’Octubre i amb la col·laboració del Club d’Orientació de la UPC. Abans de començar es va fer una xerrada explicant la dinàmica de l’activitat. El taller per explorar la condició de ser dona, d’agermanament i sororitat Cercle de dones, a càrrec de Marta Bosch, mare, doula i acompanyant de processos vitals, va tancar diumenge a la tarda els actes al voltant del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que estaven impulsats per l’Ajuntament de Santpedor, i que van tenir molt bona rebuda i èxit de participació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here